Historie en toekomst

Historie en toekomst

Timpaan Groep is in 2003 opgericht uit een fusie tussen twee welzijnsorganisaties in Friesland. In de jaren daarna zijn nog een tweetal welzijnsorganisaties in Friesland en Overijssel overgenomen. Timpaan Groep is sinds 2007 actief in het onderwijsveld vanuit een overname van een onderwijsadviesorganisatie in Drenthe.

Timpaan Groep kijkt voortdurend naar verdere vormen van samenwerking of aansluiting met of bij organisaties binnen onze werkvelden. We willen sterk in de regio vertegenwoordigd blijven met duidelijke wortels binnen de eigen regio. Nabijheid en het verbindende karakter in ons leefgebied zijn daarbij het uitgangspunt. Op ondernemende wijze het zo goed laten aansluiten van onze dienstverlening bij de wensen van onze klanten en het leveren van een hoge mate van kwaliteit en professionaliteit zijn onze belangrijkste bakens voor de toekomst.

Kwaliteit

Wij hechten waarde aan professionaliteit en daarmee aan kwaliteit. Wij beschikken over de certificaten waarmee de kwaliteit van onze diensten gewaarborgd wordt.

Timpaan Onderwijs ontleent haar kwaliteit aan de keurmerken Certiked (ISO 9001:2015), Cedeo (2021) en Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (2020).

Alle behandelaars van Timpaan Support staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd en gecertificeerd volgens het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie.